ŠKODA OCTAVIA

CO₂
96 - 142 g/km
Consum
3.7 - 6.2 l/100 km

NOUA ŠKODA OCTAVIA

Peste 7.000.000 exemplare produse

Cel mai apreciat și bine vândut model al mărcii, ŠKODA OCTAVIA este o mașină încăpătoare și foarte versatilă,
adaptată perfect atât pentru business, cât și pentru familie. Este echipată cu sisteme de asistență pentru șofer de ultimă generație, caracteristici Simply Clever și servicii de conectivitate. Toate acestea oferă un confort excepțional în traficul din oraș, dar și pe traseele lungi.

Pret ŠKODA OCTAVIA

De la: 22.070

Pret ŠKODA OCTAVIA prin PROGRAMUL RABLA 2024

De la: 19.470

Design
Prezentare design ŠKODA OCTAVIA

Exterior
Interior

Dimensiuni ŠKODA OCTAVIA

Design unic

Și la cea mai nouă generație a modelului OCTAVIA, interiorul de dimensiuni generoase este completat cu un nivel impresionant de funcționalitate, totul într-un design ce nu se demodează în timp. Farurile LED și blocurile optice din spate cu LED asigură vizibilitatea optimă indiferent de vreme și accentuează totodată designul atractiv al utomobilului.

Interior Modern

Bine ați venit la bordul unei noi generații, care redefinește standardele în această clasă de automobile. Head-up Display-ul proiectează informații pe parbriz și oferă perspective inedite. Toate detaliile importante sunt afișate pe două ecrane de 10 inchi. Liniile minimaliste și iluminarea cu LED de la interior asigură accente ce amplifică atmosfera elegantă de la interior.

Confort fară egal

V-ați dori să ajungeți odihnit la destinație? Datorită funcției de masaj cu care poate fi echipat scaunul șoferului și grație celorlalte dotări de confort, la volanul unei OCTAVIA veți beneficia întotdeauna de relaxare maximă. Dotările pentru confort includ, de exemplu, tempomatul automat ce adaptează predictiv viteza sau sistemul de climatizare Climatronic cu ajustare pe 3 zone.

Suficient loc pentru întreaga familie

Devenind și mai spațioasă și oferind și mai multe funcții practice, OCTAVIA este automobilul perfect pentru întreaga dumneavoastră familie. Puteți lua în călătorii tot ceea ce doriți, căci portbagajul are o capacitate de 640 l, automobilul oferind totodată suficient spațiu pentru cei ce ocupă locurile din față și din spate.

Siguranță inovatoare

Călătoriți fără griji, atât prin traficul urban haotic, cât și pe șosele, la drum lung. OCTAVIA vă oferă numeroase sisteme de asistență ale șoferului ce, împreună cu cele nouă airbag-uri, ridică protecția ocupanților la noi niveluri superioare de siguranță.

Motorizări eficiente

Optați pentru un automobil spațios de familie, ce impune doar costuri reduse de întreținere și menajează și mediul. Alegeți motorizarea preferată din gama noastră de motoare pe benzină și diesel, inclusiv variantele electrificate.

Tehnologii de ultimă oră

Testată de clienți

Noua OCTAVIA este a patra generație a celui mai vândut model din gamă
Mai mult de 6,5 milioane de ŠKODA OCTAVIA au fost livrate incepând cu 1996.
În acest moment, ŠKODA OCTAVIA este cel mai bine vândut model în multe tări europene.
În acest moment, ŠKODA OCTAVIA este cel mai bine vândut model în multe tări europene.

Sisteme de asistență avansate

Confort
Siguranță
Faruri LED
Asistent Parcare
Sistemele de asistență preiau anumite sarcini ale autoturismului Dumneavoastră, pentru a face condusul mai simplu și mai sigur
Alăturarea acestor sisteme simplifică în mod considerabil condusul și crește confortul călătoriilor.
Tehnologia LED asigură o durată mai mare de viață și un consum redus de energie electrică.
Nu vă faceți griji despre locul de parcare

RĂMÂNEȚI ÎNTOTDEAUNA CONECTAT

Sistemul de infotainment de nouă generație cu eSIM integrat vă oferă numeroase funcții practice, precum informații din trafic și conexiunea WiFi pentru dispozitivele mobile ale pasagerilor.

TOTUL PLUS MULT MAI MULT

Simply Clever
Spații de depozitare
Tehnologie Inteligentă
Portbagaj
Siguranță uși pentru protecția copiilor
Parasolare mecanice pentru geamurile spate
Buzunare pentru smartphone
Spațiu pentru sticlă (1,5 Litri)
Phone Box
Conexiuni USB-C si 220V
Plase de prindere portbajaj

INFO.Prețul comunicat include prima de casare și ecobonusul în valoare de 12.000 de lei prin programul Rabla Classic și 4% bonus financiar la achiziția prin Porsche Finance Group.

Ofertă supusă unor termene și condiții, valabilã prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului Auto Național 2023, program organizat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.skoda.ro/despre-skoda/wltp. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui vehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat. Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute la dealerii autorizați.
Contact
Cere Oferta
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram