ŠKODA Kamiq

CO₂
108 - 115 g/km
Consum
4.7 - 5 l/100 km

Pentru experiențe urbane

ŠKODA KAMIQ combină avantajele unui SUV robust cu cele ale unei mașini compacte. Cu o ținută înaltă la drum, crossoverul KAMIQ oferă un confort deosebit la interior și o vedere excelentă spre exterior. Modelul este mai mic decât ŠKODA KAROQ și ŠKODA KODIAQ. Aruncați o privire și veți vedea cât de potrivită este pentru viața orașului.

Pret ŠKODA Kamiq

De la: 18.149

Pret ŠKODA Kamiq prin PROGRAMUL RABLA 2024

De la: 15.549

Design
Prezentare design ŠKODA Kamiq

Exterior
Interior

Dimensiuni ŠKODA Kamiq

Concept interior fascinant și dimensiuni practice. Poziţia înaltă pe scaune şi spaţiul generos permit accesul facil în maşină şi coborârea confortabilă şi oferă o mai bună vizibilitate, plus ergonomie excelentă. În partea din spate, spaţiul la nivelul capului este de 1.003 mm, la coate de 1.425 mm, iar la genunchi de 73 mm. Sunt valori-record în acest segment. Portbagajul are capacitatea de 400 l. Aceasta poate fi crescută la 1.395 l, rabatând spătarul fracţionat asimetric (60:40), ce poate fi dotat opţional cu cotieră centrală. Funcţia de rabatare a spătarului scaunului din dreapta faţă permite transportul obiectelor extrem de mari, cu lungimea de până la 2.447 mm

Stii mai bine decat oricine ce ti se potriveste

KAMIQ este SUV-ul urban ce îmbină avantajele specifice oferite de SUV-uri, cu designul inconfundabil al modelelor ŠKODA, marcat de forme dinamice și muchii clar definite. Este automobilul perfect pentru toți cei care își urmează propriul drum și nu se lasă purtați de curentul majorității fără identitate.

Interior îndrăzneț

Puterea și atitudinea vin întotdeauna din interior. La fel se întâmplă și la KAMIQ, unde designul interior atractiv se contopește armonios cu designul exterior, marcat de personalitatea sa puternică. Conceptul ergonomic al interiorului este impecabil, iar ocupanții sunt înconjurați de materiale de cea mai bună calitate.

Pachet de supraviețuire urbană

Supraviețuirea în jungla urbană poate reprezenta o provocare. Pentru a vă ajuta să vă croiți drumul prin aglomerația orașelor, KAMIQ este echipat cu cele mai bune dotări. Astfel veți trece fără efort și de cele mai stresante situații.

„Refugiu sigur”

La fel ca la toate modelele ŠKODA, și la KAMIQ, siguranța este pe primul loc. Astfel, modelul oferă până la nouă airbag-uri, inclusiv unul pentru genunchi, plus diferite sisteme avansate de asistență a șoferului, precum asistentul pentru schimbarea benzii de rulare cu Side Assist și sistemul de protecție proactivă a ocupanților mașinii.

Soluții mereu la îndemână

Soluțiile Simply Clever unice și ingenioase sunt deja sinonime cu marca ŠKODA. Este vorba de dotări și funcții inteligente și practice, ce vă simplifică viața de zi cu zi, fiind prezente în aproape fiecare colțișor din mașină.

Experiență de conducere sportivă la apăsarea unui buton

ŠKODA KAMIQ este construită pe cea mai nouă platformă modulară (MQB) și poate fi astfel echipată cu tehnologii avansate. Cei care preferă să conducă dinamic, vor aprecia setările sport ale șasiului și amortizoarele ajustabile.

Tehnologie Simply Clever

Confort
Tehnologie Ecologică
Infotainment

Echipări SIMPLY CLEVER

Detalii simple și practice care îți vor face viața mai ușoară.

TEHNOLOGIE ȘI SIGURANȚĂ

Cu toții ne dorim ca experiența condusului să fie un moment relaxant în care să uităm de toate grijile, iar traficul urban să nu fie un motiv suplimentar de anxietate. Chiar dacă pare imposibil, cu partenerul de drum potrivit – crossover-ul ŠKODA KAMIQ, acest lucru este posibil.

Motoare puternice sau variante economice.

Motoare TSI pe benzină, de 1.0 sau 1.5 litri, ce dezvoltă puteri între 95 și 150 CP. Optați pentru variante cu transmisie manuală cu 5 sau 6 trepte sau varianta DSG-cutie automată cu 7 trepte. ŠKODA KAMIQ îndeplinește ultimele cerințe privind normele de poluare.

Siguranța pe primul loc.

ŠKODA KAMIQ a obținut 5 stele la testele EURO NCAP. Pasagerii sunt protejați de 9 airbaguri ce acționează în tandem cu centurile de siguranță. Mașina este dotată cu ISOFIX și sistem Top Tether, protejând astfel și pe cei mai mici dintre pasageri. În cazul în care un accident este inevitabil, pasagerii sunt protejați la impact de sistemul Crew Protect Assist, care închide geamurile și activează pre-tensionarea centurilor de siguranță. În mișcare, sunt multe alte sisteme care supraveghează mașina, cum ar fi ESC si ABS.

Motoare puternice sau variante economice.

Motoare TSI pe benzină, de 1.0 sau 1.5 litri, ce dezvoltă puteri între 95 și 150 CP. Optați pentru variante cu transmisie manuală cu 5 sau 6 trepte sau varianta DSG-cutie automată cu 7 trepte. ŠKODA KAMIQ îndeplinește ultimele cerințe privind normele de poluare.

Să vezi și să fii văzut.

ŠKODA KAMIQ dispune în standard de faruri LED pentru luminile de întâlnire, drum și cele de zi, precum şi pentru luminile de poziţie din spate, cele de frână şi cele de ceață spate. Opțional, se poate alege sistemul full LED, pentru luminile de drum și de întalnire, LED adițional pentru luminile laterale de poziție și proiectoare de ceață cu funcția Cornering. Cu acest sistem de semnalizare dinamică suntem mai vizibili în trafic, avem o vizibilitate perfectă a drumului și putem astfel să ne bucurăm de călătoria cu ŠKODA KAMIQ.

Sisteme de Asistență de ultimă generație.

ŠKODA KAMIQ este dotat în standard cu Lane Assist şi Front Assist cu funcţia City de frânare de urgenţă. Lane Assist recunoaşte marcajele benzilor de rulare şi vă ajută să menţineti automobilul pe bandă. În cazul unei frânari de urgență, pentru prevenirea unei coliziuni cu pietonii sau cicliștii, intervine funcţia City pentru frânarea de urgenţă. Cele două funcții monitorizează zona din faţa maşinii şi opresc automat maşina în caz de urgenţă. Exista si o functie suplimentara – Side Assist care detectează vehiculele la distanţe de până la 70 m aflate în unghiul mort și atenționează șoferul de apropierea acestora.

Parcare în siguranță.

Când vine vorba de parcare, toate grijile dispar la volunul unui ŠKODA KAMIQ. Asistentul de parcare Park Assist vă ghidează mașina la parcarea laterală dar și la parcarea cu fața și cu spatele. Mai mult, veți aprecia ajutorul camerei spate atunci când veți face o parcare în locurile înguste din oraș.

Conducând pe autostradă.

Dacă ați pornit la un drum lung cu ŠKODA KAMIQ, tempomatul adaptive ACC menține viteza constantă (până la 210km/h) și franează dacă detectează un autovehicul ce se deplasează în aceeași direcție cu o viteză mai redusă decât a dumneavoastră. Dacă modelul ŠKODA KAMIQ are transmisie automata DSG, acest sistem poate să opreasca complet mașina și o poate reporni de pe loc, în termen de trei secunde. Mai mult, atunci când conduceți de mult timp și ați obosit, sistemul Driver alert recunoaște faptul că a scăzut concentrarea și vă poate recomanda o pauză.

În afara orașului.

Un alt sistem de siguranța al modelului ŠKODA KAMIQ este Auto Light Assist. Acesta detectează condițiile de drum și va ajusta corespunzător luminile. În cazul unei coliziuni, se activează și sistemul Multi-Collision Brake, care previne mișcările necontrolate ale mașinii, evitând astfel riscul unei coliziuni multiple.

INFO.Prețul comunicat include prima de casare și ecobonusul în valoare de 12.000 de lei prin programul Rabla Classic și 5% bonus financiar la achiziția prin Porsche Finance Group.

Ofertă supusă unor termene și condiții, valabilã prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului Auto Național 2023, program organizat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.skoda.ro/despre-skoda/wltp. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui vehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat. Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute la dealerii autorizați.
Contact
Cere Oferta
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram