ŠKODA KAROQ Facelift

Pret ŠKODA KAROQ Facelift

De la: 26.177

Pret ŠKODA KAROQ Facelift prin PROGRAMUL RABLA

De la: 23.777

Design
Prezentare design ŠKODA KAROQ Facelift

Exterior
Interior

Dimensiuni ŠKODA KAROQ Facelift

Gata pentru orice

Noul ŠKODA KAROQ este un SUV versatil gata să facă față oricărei situații. Fie că este vorba de rutina ta de zi cu zi sau de o situație excepțională, poți conta pe spațiu amplu pentru toți pasagerii și bagajele lor, tehnologie modernă și conectivitate de ultimă generație.

Ce e sub capotă?

În interiorul lui ŠKODA KAROQ, veți găsi tehnologii care combină contraste aparente: o bucurie de a conduce cu un consum redus de combustibil sau combinația dintre un SUV compact cu cele mai avansate sisteme de asistență.

Dotări opționale

Detalii Clever
CLEVER TECHNOLOGY
CLEVER COMFORT
CLEVER BOOT

INFO.Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.skoda.ro/despre-skoda/wltp. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui vehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat. Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute la dealerii autorizați.
Cere Oferta
️️ 🍂️️ 💝 ️️ 🌟
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram