ŠKODA KODIAQ

CO₂
126-154 g/km
Consum
4.8 - 6.8 l/100km

ŠKODA KODIAQ Facelift

Descoperă noi teritorii

Noul ŠKODA KODIAQ este un model impresionant, dar foarte așezat atunci când vine vorba de nevoile zilnice ale familiei dumneavoastră.

KODIAQ este cel mai mare SUV al mărcii ŠKODA, fiind urmat de ŠKODA KAROQ și ŠKODA KAMIQ. Cu ŠKODA KODIAQ Facelift te bucuri de cea mai nouă tehnologie și de un spațiu interior generos de până la 7 locuri.

Pret ŠKODA KODIAQ

De la: 31630

Pret ŠKODA KODIAQ prin PROGRAMUL RABLA 2024

De la: 29.030

Design
Prezentare design ŠKODA KODIAQ

Exterior
Interior

Dimensiuni ŠKODA KODIAQ

Dimensiuni ŠKODA KODIAQ KODIAQ este primul autovehicul al mărcii ŠKODA care are capacitatea de a transporta până la 7 pasageri. Lungimea modelului ŠKODA KODIAQ se încadrează între lungimile modelelor ŠKODA OCTAVIA şi ŠKODA SUPERB, iar în ceea ce priveşte spaţiul interior, KODIAQ conduce segmentul din care face parte. Cuun ampatament de 2.791 mm şi un ecartament de 1.586 mm în faţă şi de 1.576 mm în spate, spaţiul disponibil pentru pasageri, dar şi cel pentru bagaje atinge dimensiuni absolut inedite.

Știi pe ce te bazezi

ŠKODA KODIAQ oferă putere în orice circumstanță. Fie că ești pe autostradă, în traficul urban sau pe trasee off-road. Ai de ales între motoare pe benzină 1.4, 1.5 sau 2.0 TSI sau un diesel de 2.0 TDI. Puterea motorului variază de la 150 la 239 CP.

Ne pasă de siguranța ta

Siguranța ta și a celor dragi ție este foarte importantă pentru noi. Iar asta se vede în cele 5 stele obținute de ŠKODA KODIAQ la EURO NCAP. Pasagerii sunt protejați de cele 9 airbag-uri (frontale, laterale, pentru cap și pentru genunchi). În cazul în care un accident nu poate fi evitat, pasagerii sunt pregătiți de impact prin sistemul Crew Protect Assist care închide toate ferestrele și activează centurile pretensionate. Sisteme ABS, ESC și multe altele te ajută să mergi în siguranță.

La volan în oraș

Radarul localizat în grila de radiator monitorizează zona în față a mașinii. Sistemul Front Assist poate reduce viteza şi poate frâna pentru a evita o coliziune cu un alt autovehicul sau cu o persoană. Sistemul Side Assist detectează alte autovehicule care se apropie din spate sau care sunt în unghiul mort de la o distanță de până la 70 m depărtare.

Parcarea

Când cumperi o ŠKODA KODIAQ, scapi de toate problemele tale legate de parcare. Asistentul Park Assist 3.0 te ghidează să parchezi în cele mai dificile locuri. Trebuie doar să folosești accelerația și frâna. Pentru a avea o viziune completă în spațiile înguste de parcare, poți folosi Asistentul Area View a cărui cameră oferă o viziune 360 grade în jurul mașinii.

La volan pe autostradă

LA VOLAN PE AUTOSTRADĂ – Dacă ai pornit la drum pe autostradă, sistemele sunt gata să te asiste preluând o parte din atribuțiile tale: Adaptive Cruise Control conduce mașina la o viteză pe care o alegi, încetinește când se apropie prea mult de mașina din față și accelerează din nou când drumul este liber. Lane Assist folosește o cameră pentru a citi marcajele de pe drum și te atenționează dacă mașina iese de pe banda proprie. Mai mult, atunci când conduci de mult timp și ai obosit, sistemul Driver Alert recunoaște faptul că a scăzut concentrarea și vă poate recomanda o pauză.

La volan în afara orașului

Un alt sistem de siguranța al modelului ŠKODA KODIAQ este Auto Light Assist. Acesta detectează condițiile de drum și va ajusta corespunzător luminile. În cazul unei coliziuni, se activează și sistemul Multi-Collision Brake, care previne mișcările necontrolate ale mașinii, evitând astfel riscul unei coliziuni multiple. În cazul în care soferul se află într-o urgență medicală, funcția Emergency Assist poate să oprească mașina și să aprindă luminile de atenționare.

Echipări SIMPLY CLEVER ŠKODA KODIAQ

Detalii simple și practice care îți vor face viața mai ușoară.

INFO.Prețul comunicat include prima de casare și ecobonusul în valoare de 12.000 de lei prin programul Rabla Classic și 4% bonus financiar la achiziția prin Porsche Finance Group.

Ofertă supusă unor termene și condiții, valabilã prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului Auto Național 2023, program organizat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.skoda.ro/despre-skoda/wltp. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui vehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat. Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute la dealerii autorizați.
Contact
Cere Oferta
carcrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram