AUTO TOTAL CARS SIBIU

SERVICE VOLKSWAGEN Sibiu

11 motive să alegi AD AUTO TOTAL CARS, Service VOLKSWAGEN în Sibiu

AD AUTO TOTAL CARS este cunoscut în Sibiu în special pentru marca ŠKODA pe care o reprezintă în acest oraș de mai bine de 20 de ani. Însă AD AUTO TOTAL CARS înseamnă și service Volkswagen Sibiu, atât pentru partea de autoturisme cât și pentru autovehicule comerciale.

 

Îți prezentăm 11 motive să alegi AD AUTO TOTAL CARS, service Volkswagen Sibiu:

 

 1. Service VOLKSWAGEN Sibiu din 2020

Cu o infrastructură deja creată ca si service afiliat al rețelei Porsche România, AD AUTO TOTAL CARS a obținut în 2020 certificarea pentru service autorizat VW autoturisme Sibiu și  service VW autovehicule comerciale. Autorizarea a fost acordată de importator printr-un proces complex de auditare, service-ul AD AUTO TOTAL CARS îndeplininând cu brio criteriile impuse pentru noua marcă.

Ca service autorizat pentru marca VW, AD AUTO TOTAL CARS oferă servicii de reparație și întreținere în garanție și post-garanție pentru Volkswagen autoturisme și Volkswagen autovehicule comerciale.

 1. Garanția VOLKSWAGEN

AD AUTO TOTAL CARS – service Volkswagen Sibiu oferă garanție de producător pentru toate modelele Volkswagen, precum și pentru lucrările efectuate în service sau piesele montate, în conformitate cu specificațiile producătorului.

 1. Service Volkswagen Sibiu cu toate lucrările necesare într-un singur loc

Service-ul AD AUTO TOTAL CARS oferă toate serviciile de care ai putea avea nevoie:

 • Lucrări de întreținere (inspecții service, verificări de sezon, schimb roți etc)
 • Verificări mecanice și electrice
 • Reparații generale mecanice și electrice
 • Reparatii de complexitate ridicata(reparatii motoare,cutii de viteze manuale si DSG etc)
 • Lucrări de tinichigerie și vopsitorie
 • Inspecție Tehnică Periodică (ITP)
 1. Dotări în pas cu evoluția modelelor VOLKSWAGEN

AD AUTO TOTAL CARS – atelierul de service Volkswagen Sibiu are toate dotările cu scule și echipamente de service pentru toata gama de modele Volkswagen. Vorbim aici de modele actuale și foarte actuale (inclusiv pentru cele cu propulsie hibridă sau pentru mașini electrice), dar și de modele mai vechi.

 1. Acces complet la toată tehnologia de reparație VOLKSWAGEN

Ca service Volkswagen în Sibiu, AD AUTO TOTAL CARS are acces la programe și aplicații care accesează direct serverele uzinei Volkswagen. Acestea reprezintă un suport esențial pentru gestiunea pieselor și a lucrărilor de service, dar și pentru partea de documentație tehnică de reparații sau pentru informările tehnice de produs.

 1. Piese și accesorii originale VOLKSWAGEN

La AD AUTO TOTAL CARS – Service-ul Volkswagen Sibiu se lucrează cu piese și accesorii originale VOLKSWAGEN. Acestea sunt sigure, de înaltă calitate și potrivite pentru autovehiculul tău Volkswagen.

Peste 410.000 de piese originale Volkswagen îți stau la dispoziție în mod constant. Dacă o piesă necesară menținerii funcționării autovehiculului nu se află în stoc la AD AUTO TOTAL CARS, verificăm disponibilitatea acestei piese iar aceasta va fi livrată cât mai rapid posibil.

 1. Standard de calitate ISO – service VOLKSWAGEN Sibiu

AD AUTO TOTAL CARS are implementat un Sistem de Management al Calității ISO 9001-2015 pentru service Volkswagen autoturisme și autovehicule comerciale. Organul de certificarea este TUV SUD Management Service GmbH.

Managementul calității se traduce la service AD AUTO TOTAL CARS prin procese optimizate, servicii controlate,oameni calificați si imbunatatire continua.

 1. Angajați calificați

Consilierea clienților, precum și reparația și întreținerea profesionistă a autovehiculelor Volkswagen impun specializarea și perfecționarea continuă a angajaților. Angajații service-ului AD AUTO TOTAL CARS participă la programe de pregătire continuă organizate intern sau de către importatorul Porsche România.

 1. Serviciile de care ai nevoie. Și mai mult de atât.

Când oferi servicii, te gândești de fiecare dată să oferi ”mai mult”. La service AD AUTO TOTAL CARS, ”mai mult” înseamnă servicii care fac viața clienților mai ușoară. Servicii simple, adaptate nevoilor lor.

 • un spațiu de așteptare comod unde se poate servi o cafea bună
 • programare online
 • mașini la schimb
 • recepție directă
 • servicii de conectivitate We Connect Go
 1. Service VOLKSWAGEN Sibiu cu oferte adaptate vechimii autovehiculelor

Ofertele AD AUTO TOTAL CARS pentru reparații și piese sunt adaptate vechimii autovehiculului dumneavoastră. Dacă mașina dumneavoastră are mai mult de 4 ani, puteți beneficia de o reducere între 7 și 22% la piesele originale și un tarif competitiv la manoperă.

 1. Centru de reparații autovehicule hibrid, plug-in hibrid (PHEV) și autovehicule electrice (BEV)

Service AD AUTO TOTAL CARS Volkswagen Sibiu este certificat ca centru de reparații auto cu propulsie hibridă (PHEV) și electrică (BEV). Angajații tehnici și non-tehnici au fost calificați prin trainninguri speciale pe acest subiect, iar compania dispune de toate dotările cu scule și echipamente de service specifice reparării autovehiculelor eco-friendly.

 

beenhere

Te-ai convins?

Alege AUTO TOTAL CARS , service VOLKSWAGEN Sibiu!

Contact
Cere Oferta
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram