Despre noi

      AD AUTO TOTAL CARS SRL este dealer-ul autorizat SKODA pentru judetul Sibiu si reparator autorizat cu acordul fabricilor pentru marcile VW PKW,SEAT,SKODA si VW LNF, care ofera servicii complete ce acopera intreg ciclul de viata al unui autovehicul. 

      AD AUTO TOTAL CARS si-a inceput activitatea cu doi angajati, in iunie 2001, avand ca activitate comercializarea de autoturisme marca SKODA. Trei ani mai tarziu, in aprilie 2004, a fost inaugurat noul showroom si service din Selimbar, Sibiu, DN 1, km. 303+750, cu un numar de sapte angajati, ocupand un total de 2000 mp. Dovada a preocuparii fata de client si a standardelor inalte pe care ni le-am fixat in managementul local al marcii, incepand cu  anul 2007 societatea a implementat si mentinut un sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul international de calitate ISO 9001:2008, prin TUV SUD Management Austria, pentru domeniul Vanzare si Service.

     In prezent, cu un numar de 23 angajati, AD AUTO TOTAL CARS asigura clientilor sai servicii de mentenanta si reparatii auto (mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, ITP) compatibile cu standardele producatorilor marcilor detinute in portofoliu si cu prevederile standardului international de calitate ISO 9001:2008. In acest sens, echipa de management a S.C. AD AUTO TOTAL CARS SRL investeste constant atat in aparatura de service si diagnoza de ultima generatie, cat si in specializarea continua a personalului care isi desfasoara activitatea in atelierele de reparatie pentru ca partenerii nostri sa se bucure din plin de fiabilitatea si confortul autoturismelor si autoutilitarelor utilizate sau detinute.

Service Volkswagen SibiuService Seat SibiuService Autovehicule Comerciale Sibiu
Instalatii electrice exterioare Sibiu

Atelierul de mecanica-electrica-diagnoza

Atelierul de mecanica-electrica-diagnoza are o suprafata de 520 mp si este dotat cu echipamente moderne, cu o capacitate de reparatie a opt autoturisme simultan, acoperindu-se o gama completa de reparatii, toate acestea fiind posibile datorita echipamentelor existente:
 • Elevatoare moderne;
 • Stand de reglare geometrie roti pentru aproape orice autovehicul;
 • Testere pentru diagnostricarea problemelor electronice;
 • Aparat pentru reglarea farurilor;
 • Stand pentru verificarea eficientei de franare si a amortizoarelor;
 • Aparat pentru dejantarea si echilibrarea rotilor;
 • Echipamente pentru analiza gazelor esapate;
 • Aparat verificare instalatie climatizare;
 • Scule si SDV-uri pentru rezolvarea in mod profesional a oricarei probleme mecanice si elctrice;
Programare online
Instalatii electrice exterioare Sibiu

Atelierul de tinichigerie- vopsitorie

Atelierul de tinichigerie- vopsitorie are o suprafata de 700 mp si aici sunt folosite cele mai noi si moderne materiale,cu o dotare deasemenea moderna si completa:

Atelier de tinichigerie- vopsitorie in Sibiu
 • cabina de vopsire proprie;
 • stand de mixare propriu cu posibilitatea de obtinere a oricarei nunate de culare utilizata in industria auto;
 • doua elevatoare dedicate departamentului de daune;
 • stand redresare caroserie;
 • SDV-uri si scule speciale de utima generatie.
Programare online
Instalatii electrice exterioare Sibiu

Magazia de piese

Magazia de piese de schimb si accesorii originale Skoda are o suprafata de 380 mp si detine in permanenta un stoc actualizat ce deserveste instntaneu necesarul unor interventii uzuale, iar aprovizionarea cu alte repere necesare interventiilor de reparatii se efectueaza in foarte scurt timp.
Programare online
Societatea AD AUTO TOTAL CARS este dealer-ul autorizat ŠKODA pentru judetul Sibiu si reparator autorizat cu acord de fabrica pentru marcile VW PKW, SEAT si VW LNF,pe langa marca SKODA,bineinteles, care ofera servicii complete ce acopera intreg ciclul de viata al unui autovehicul.

Programeazate-te online

Dealer SKODA
Service Skoda ,Volkswage, Seat
SERVICE
VÂNZARE
Programare
Contact
Cere Oferta
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram