SKODA SIBIU

SERVICE ŠKODA SIBIU

Service ŠKODA in Sibiu

20 de ani și tot atâtea motive să alegi AD AUTO TOTAL CARS, Service ŠKODA Sibiu

Cauți un service ŠKODA în Sibiu? AD AUTO TOTAL CARS este dealer ŠKODA în acest oraș de mai bine de 20 ani.

Îți prezentăm 20 de motive să alegi AD AUTO TOTAL CARS, service ŠKODA Sibiu

 1. Service ŠKODA Sibiu din anul 2001

AD AUTO TOTAL CARS reprezintă marca ŠKODA în Sibiu de mai bine de 20 ani. În toți acești ani ne-au fost ghid principiile noastre:

Excelență | Integritate |  Angajament  | Profesionalism |  Muncă în echipă

 1. Garanția ŠKODA

AD AUTO TOTAL CARS – service ŠKODA Sibiu oferă garanție de producător pentru toata gama de modele ŠKODA, precum și pentru lucrările executate în service-ul nostru sau piesele montate, în conformitate cu specificațiile producătorului.

 1. Service ŠKODA Sibiu cu toate lucrările necesare într-un singur loc

Service-ul AD AUTO TOTAL CARS oferă toate serviciile de care ai putea avea nevoie:

 • Lucrări de întreținere (inspecții service, verificări de sezon, schimb roți etc)
 • Verificări mecanice și electrice
 • Reparații generale mecanice și electrice
 • Reparatii de complexitate ridicata(reparatii motoare,cutii de viteze manuale si DSG etc)
 • Lucrări de tinichigerie și vopsitorie
 • Inspecție Tehnică Periodică (ITP)
 1. Dotări în pas cu evoluția modelelor ŠKODA

AD AUTO TOTAL CARS – atelierul de service ŠKODA Sibiu este dotat scule și echipamente de service pentru toata gama de modele ŠKODA. Vorbim aici de modele actuale și foarte actuale (inclusiv pentru cele cu propulsie hibridă sau pentru mașini electrice), dar și de modele mai vechi.

 1. Acces complet la toată tehnologia de reparație ŠKODA

Ca service ŠKODA în Sibiu, AD AUTO TOTAL CARS are acces la programe și aplicații care accesează direct serverele uzinei ŠKODA. Acestea reprezintă un suport esențial pentru gestiunea pieselor și a lucrărilor de service, dar și pentru partea de documentație tehnică de reparații sau pentru informările tehnice de produs.

 1. Piese și accesorii originale ŠKODA

La AD AUTO TOTAL CARS – Service ŠKODA Sibiu se lucrează cu piese și accesorii originale ŠKODA. Acestea sunt sigure, de înaltă calitate și potrivite pentru autovehiculul tău ŠKODA.

 1. Standard de calitate ISO – service ŠKODA Sibiu

AD AUTO TOTAL CARS are implementat un Sistem de Management al Calității ISO 9001-2015 pentru service ŠKODA . Organul de certificarea este TUV SUD Management Service GmbH.

Managementul calității se traduce la service AD AUTO TOTAL CARS prin procese optimizate, servicii controlate și oameni calificați.

 1. Angajați calificați

Consilierea clienților, precum și reparația și întreținerea profesionistă a autovehiculelor ŠKODA impun specializarea și perfecționarea continuă a angajaților. Angajații service-ului AD AUTO TOTAL CARS participă la programe de pregătire continuă organizate intern sau de către importatorul Porsche România.

 1. Serviciile de care ai nevoie. Și “mai mult” de atât.

Când oferi servicii, te gândești de fiecare dată să oferi ”mai mult”. La service-ul AD AUTO TOTAL CARS, ”mai mult” înseamnă servicii care fac viața clienților mai ușoară, servicii simple, adaptate nevoilor acestora.

 • programare online(access direct catre programare online)
 • recepție directă
 • servicii de conectivitate ŠKODA Connect Lite
 1. Gama variata de oferte adaptate vechimii mașinii tale

Ofertele AD AUTO TOTAL CARS pentru reparații și piese sunt adaptate vechimii autovehiculului dumneavoastră. Dacă mașina dumneavoastră are mai mult de 4 ani, puteți beneficia de o reducere între 7 și 22% la piesele originale și un tarif corect la manoperă. Mai mult despre ofertele de service pentru ŠKODA ta (acces direct catre ofertele din NOUTATI) 

 1. Centru de reparații autovehicule hibrid, plug-in hibrid (PHEV) și autovehicule electrice (BEV)

Service AD AUTO TOTAL CARS ŠKODA Sibiu este certificat ca centru de reparații auto cu propulsie hibridă (PHEV) și electrică (BEV). Angajații tehnici și non-tehnici au fost calificați prin trainninguri speciale pe acest subiect, iar compania dispune de toate dotările cu scule și echipamente de service specifice reparării autovehiculelor eco-friendly.

 1. Puncte incarcare pentru autovehicule PHEV si BEV

Avem posibilitatea de a oferi clientilor servicii de incarcare atat in curent alternativ(AC Moon 22kw) cat si in curent continuu(DC Moon Delta 25kw) cu acces direct din aplicatia   E-charge .

 1. Un spațiu de așteptare curat si o ambianta placuta

Spațiul nostru de așteptare este comod și placut. În plus, aici poți servi o cafea bună în timp ce poti viziona filmulete cu noile oferte pentru SKODA ta.

 1. O echipă tanara care te întâmpină cu amabilitate

Te vei convinge cu siguranta venind la noi!

 1. În loc să aștepți la service, poți face un test-drive cu noile modele ŠKODA

La departamentul de vânzări auto găsești disponibile cele mai noi modele ŠKODA pentru testare. Mergi într-un test-drive și vezi cu ce îmbunătățiri vin acestea.

 1. Vizitezi standul de accesorii originale și pleci acasă și un cadou pentru cei dragi

Vezi ce accesorii Simply Clever gasești la standul nostru din showroom si iti oferim ideea unui cadou potrivit pentru oamenii importanti din viata ta.

 

 1. Dacă ai nevoie de o mașină cât timp mașina ta e în service, îți oferim o mașină la schimb. 

Solicită informatii consilierului de service încă din momentul programării în service! Și o zi cu mașina în service este o zi ca oricare alta!

 1. Showroom-ul și service-ul AD AUTO TOTAL CARS sunt un loc sigur

Am luat toate masurile necesare pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2 pentru ca tu să te simți în siguranță când vii la service,indeplinind cerințele locale (stipulate de Guvernul României prin Institutul National de Sănătate Publică, I.N.S.P., Ministerul Sănătății, Ministerul Afacerilor Interne/Externe, M.A.I./M.A.E).

 1. Te ținem permanent la curent cu noutăți și oferte

Suntem activi în online cu oferte și noutăți despre service, dar și despre noile modele ŠKODA. Suntem prezenți pe FacebookInstagram(access direct catre aceste retele de socializare).

 1. Cei 20 de ani de experienta ne fac priceputi….si asta ne ocupa tot timpul!
beenhere

Te-ai convins?

Alege AUTO TOTAL CARS , service ŠKODA Sibiu!

Contact
Cere Oferta
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram