Notice: Undefined offset: -1 in /home/intercar/public_html/wp-includes/post-template.php on line 327

Notice: Array to string conversion in /home/intercar/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/component-init.php on line 4333

Notice: Array to string conversion in /home/intercar/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/component-init.php on line 4333

Notice: Array to string conversion in /home/intercar/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/component-init.php on line 4333

Notice: Array to string conversion in /home/intercar/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/component-init.php on line 4333

SKODA SIBIU

Despre piese originale


Notice: Undefined index: settings_page in /home/intercar/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/includes/acf/oxygen-acf-integration.php on line 547

Piese faruri ŠKODA

Frâne ŠKODA

ŠKODA parbrize

Frâne ŠKODA

Piesele originale ŠKODA

Distributie ŠKODA

Filtru polen si praf ŠKODA

Filtru ulei ŠKODA

Stergatoarele originale VW

Stergatoarele originale SEAT

Caroseria ŠKODA

Forma caroseriei este primul detaliu care se observă la un automobil. Aceasta nu definește numai stilul automobilului și aerodinamica sa, ci are mai ales un rol important în materie de siguranță.
Pentru a păstra aspectul și funcționalitatea automobilului , este recomandat să folosești numai piese originale ce îndeplinesc standardele de calitate și siguranță recomandate de producător ;).

Pentru piese originale, vă așteptăm la AUTOTOTAL CARS service autorizat ŠKODA , VOLKSWAGEN si SEAT în Sibiu !

Piesele originale ŠKODA

Cum deosebim piesele originale ŠKODA de cele contrafăcute? Cum pot să mă asigur că o anumită piesă va funcționa corespunzător și că nu e vorba de o piesă contrafăcută? Aflați mai multe din filmul nostru ;).
Pentru piese originale, vă așteptăm la AUTOTOTAL CARS service autorizat ŠKODA , VOLKSWAGEN și SEAT în Sibiu !

Becurile ŠKODA

Becurile originale ŠKODA:
– Pastrează un nivel constant de iluminare, aproape până la sfârșitul duratei de viață. Prin comparație, becurile ieftine se îmbâcsesc cu particule de carbon, ceea ce le scade în mod constant nivelul de iluminare.
– Becurile LongLife au o durată de viață dublă în comparație cu becurile standard
– Becul H7 LongLife are o durată medie de viață de 1.000 de ore
Hai la service AUTOTOTAL CARS SIBIU, service autorizat ŠKODA , VOLKSWAGEN și SEAT în Sibiu !

Piesele economice ŠKODA

Ai un automobil cu experiență mai mare de 5 ani? Alege piesele economice! – Se potrivesc perfect, asigurând timpi de reparație reduși – Păstrează valoarea de revânzare a automobilului – Sunt proiectate pentru automobile cu experiență În plus, piesele economice sunt fiabile și sigure, au calitate testată și prețuri atractive. Hai la service AUTOTOTAL CARS, service autorizat ŠKODA , VOLKSWAGEN și SEAT în Sibiu !

Uleiul original ŠKODA

Călătorește în siguranță! Schimbă la timp uleiul de motor! Eficiența motoarelor cu ardere internă a crescut considerabil în ultimii ani. În prezent, motoarele pe benzină cât și cele diesel oferă atât performanțe ridicate cât și un consum redus. Pentru aceasta, au nevoie de 2 lucruri – combustibil și ulei de calitate. Service-ul tău autorizat ŠKODA cunoaște întotdeauna tipul și cantitatea de ulei necesară automobilului tău. Aceste informații pot fi găsite și în manualul de utilizare al acestuia. Schimbul de ulei presupune înlocuirea filtrului. Folosește întotdeauna piese originale ŠKODA. Doar ele oferă garanția unei funcționări optime și îndelungate a automobilului tău. Filtrele neoriginale se pot colmata prematur, reducându-se astfel volumul de ulei folosit la lubrifierea și răcirea motorului. Hai la service AUTOTOTOTAL CARS – service autorizat ŠKODA în SIBIU!

Lichidul de parbriz ŠKODA

Pregătește-ți mașina de drum cu lichidul de parbriz ŠKODA! Ornamentele de plastic pot fi deteriorate de lichidele de parbriz de slabă calitate. Lichidul de parbriz ŠKODA nu atacă elementele din plastic sau din cauciuc ale automobilului. Lichidul de parbriz ŠKODA:
– protejează mediul înconjurător – nu atacă plasticul sau vopseaua
– îndepărtează insectele și grăsimile!

La service AUTOTOTOTAL CARS , autorizat pentru mărcile ŠKODA , VOLKSWAGEN și SEAT, găsești piese de schimb originale și servicii de calitate.

Lichidul Adblue

Ai nevoie să completezi nivelul de lichid AdBlue? Hai la service AUTOTOTAL CARS ! Totul e rapid și simplu. Tu savurezi o cafea, de restul ne ocupăm noi ;). Pentru ca tu să fii mereu gata de drum!

La service AUTOTOTAL CARS, autorizat pentru mărcile ŠKODA , VOLKSWAGEN și SEAT, găsești piese de schimb originale și servicii de calitate.

FILTRUL DE POLEN ȘI PRAF ŠKODA

Nu face compromisuri. Alege filtrul de polen și praf originale ŠKODA.
Cele mai performante filtre sunt cele antialergenice. Acestea captează și neutralizează alergenii, filtrează substanțele toxice și previn formarea mirosurilor neplăcute. Filtrul antialergenic este format din 3 straturi:
• Stratul pentru filtrarea particulelor oprește praful și polenul
• Stratul cu cărbune activ elimină mirosurile și gazele
• Stratul biofuncțional combate alergenii și bacteriile
Pentru sănătatea ta, schimbă la timp filtrul de polen și praf cu unul antialergenic!

La service AUTOTOTAL CARS SIBIU, autorizat pentru mărcile ŠKODA, VOLKSWAGEN și SEAT, găsești piese de schimb originale și servicii de calitate.

PARBRIZELE ŠKODA

Nu face compromisuri! Alege parbrizele originale ŠKODA.
Parbrizele neoriginale, de calitate inferioară, sunt afectate de defecte optice serioase cum ar fi imagini duble, distorsionări sau reflexii deformate.
Parbrizele originale folosite la fabricarea automobilelor noi și distribuite ca și piese originale sunt supuse regulat unor teste optice riguroase în laboratoarele grupului Vokswagen. Parbrizele originale sunt omologate atât conform standardelor de bază cât și standardelor mai stricte de calitate proprii Grupului Volkswagen.

La service AUTOTOTAL CARS, autorizat pentru mărcile ŠKODA ,VOLKSWAGEN și SEAT, găsești piese de schimb originale și servicii de calitate.

FRÂNELE ŠKODA

Frânele sunt cel mai important sistem de siguranță activă al automobilului. Frânele originale:
– oferă performanțe optime și distanțe de frânare mai mici
– rezistă în condiții de exploatare foarte dure
– funcționează silențios și lin
– asigură un nivel optim de siguranță în diverse condiții climatice și pe o plajă largă de viteze
– sunt proiectate în funcție de greutatea și viteza maximă a automobilului și au o durată mare de funcționare
Hai la service AUTOTOTAL CARS din SIBIU pentru efectuarea lucrărilor de întreținere!

ȘTERGĂTOARELE ŠKODA

Ștergătoarele sunt foarte importante pentru siguranța călătoriilor tale. Pentru a fi eficiente, lamelele ștergătoarelor trebuie schimbate cel puțin o dată pe an. Durata de viață a ștergătoarelor depinde de frecvența și modul în care sunt folosite. Ele trebuie verificate în special după sezonul de iarnă, întrucât gheața deteriorează ușor muchia fină a lamei de cauciuc. Ștergătoarele originale ŠKODA se potrivesc perfect, fiind ușor de înlocuit.
La service AUTOTOTAL CARS, autorizat pentru mărcile ŠKODA VOLKSWAGEN și SEAT, găsești piese de schimb originale și servicii de calitate.

BATERIILE ŠKODA

Automobilele din ziua de azi sunt echipate cu o multitudine de dotări care au ca rezultat un consum crescut de energie electrică. Acest lucru solicită atât bateria cât și întregul sistem electric al automobilului.
Bateriile descărcate reprezintă cea mai comună cauză a imobilizării autoturismului. Atunci când bateria este descărcată, automobilul va avea nevoie de asistență la pornire.
Bateriile originale nu necesită întreținere și au o rată scăzută la autodescărcare, astfel încât mașina va porni chiar și după o perioadă lungă de staționare.
La service-ul AUTOTOTAL CARS, autorizat pentru mărcile ŠKODA , VOLKSWAGEN și SEAT , găsești piese de schimb originale și servicii de calitate.

Cere Oferta
Top crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram