┼áKODA ENYAQ ­ŁŚÂV

O via╚Ť─â plin─â de energie

NOUA ŠKODA ENYAQ iV

Vă prezentăm noul ENYAQ iV, primul SUV electric ŠKODA.

Sim╚Ťi c─â e╚Öti diferit? Las─â-te ├«nso╚Ťit de ┼áKODA ENYAQ iV. Cu un stil aparte, mult spa╚Ťiu la interior ╚Öi tehnologie de ultim─â genera╚Ťie, este potrivit at├ót pentru traficul ora╚Öului, c├ót ╚Öi pentru traseele lungi.

Pret ┼áKODA ENYAQ ­ŁŚÂV

De la: 44.991 ÔéČ

Pret ┼áKODA ENYAQ ­ŁŚÂV prin PROGRAMUL RABLA 2024

De la: 32.683 ÔéČ

Design
Prezentare design ┼áKODA ENYAQ ­ŁŚÂV

Exterior
Interior

DESIGN ELEGANT ŞI ALURĂ IMPUNĂTOARE

O trăsătură specifică SUV-urilor ŠKODA este alura impunătoare și designul elegant. SKODA ENYAQ iV se integrează perfect în această familie, nu doar prin design ci și prin spațiul generos de care se bucură toți pasagerii.

PRIMUL SUV 100% ELECTRIC

Cu CITIGOe iV am demonstrat deja că mobilitatea electrică este incitantă, iar cu ENYAQ iV ne extindem acum familia electrică. SUV-ul este construit pe platforma modulară dezvoltată special pentru autoturismele electrice și oferă tehnologie de ultimă oră, funcție de încărcare rapidă a bateriei și o autonomie generoasă.

CALITATE ȘI MULT SPAȚIU

Interiorul complet nou și mult spațiu pentru pasageri. Finisajele de calitate superioară, numeroasele compartimente de depozitare și portbagajul care se ridică la standardele deja consacrate ale gamei SKODA sporesc confortulul călătoriei tale. Cu o grijă sporită față de mediul înconjurător, SKODA ENYAQ iV atrage atenția și prin materialele sustenabile folosite la fabricarea sa.

INTELIGENT, INOVATOR, INTUITIV

Pe lângă un concept de interior total nou, ŠKODA ENYAQ iV oferă și o gamă largă de soluții inteligente și inovatoare, ce pot fi folosite intuitiv. Printre acestea se numără afișajul Virtual Cockpit inclus în dotarea standard, plus diverse sisteme de conectivitate și iluminarea ambientală LED.

TOTUL PLUS MULT MAI MULT

Travel Assist
Sistemele de asisten╚Ť─â pentru siguran╚Ť─â
Farurile cu LED
Parcare facil─â
Travel Assist preia par╚Ťial controlul asupra automobilului pentru a simplifica at├ót condusul automobilului, c├ót ╚Öi supravegherea traficului.
Sisteme de asisten╚Ť─â avansate, pentru c─âl─âtorii sigure.
Tehnologia avansat─â cu LED asigur─â performan╚Ťe optimizate, consum─â mai pu╚Ťin─â energie ╚Öi dispune de func╚Ťii noi pentru siguran╚Ť─â.
Nu mai trebuie s─â v─â face╚Ťi niciun fel de griji ├«n privin╚Ťa manevrelor de parcare, c─âci asistentul pentru parcare g─âse╚Öte locul potrivit automobilului, chiar ╚Öi pe spa╚Ťiile str├ómte.

MEREU ON-LINE

Sistemele de infotainment de nou─â genera╚Ťie cu SIM integrat v─â ofer─â numeroase func╚Ťii practice, precum informa╚Ťii din trafic ╚Öi conexiunea WiFi pentru dispozitivele mobile ale pasagerilor.

Features

Simply Clever
Compartimente de depozitare
Tehnologie
Portbagaj
Compartimentul pentru umbrel─â
Suportul pentru vesta reflectorizant─â
Suportul pentru vesta reflectorizant─â
M─âsu╚Ťele rabatabile
Buzunarele pentru smartphone
Suporturi pentru sticle, ├«n fa╚Ť─â ╚Öi ├«n spate
Sertarul de sub volan
Compartimentul de depozitare de sub consola central─â
Virtual Cockpit
Phone Box cu func╚Ťie de ├« nc─ârcare inductiv─â
Phone Box cu func╚Ťie de ├« nc─ârcare inductiv─â
Hayonul electric
Sistemul de acoperire a portbagajului
Elementele de fixare
C├órligele pentru gen╚Ťi din portbagaj

INFO.Pre╚Ťul comunicat include ecotichet ╚Öi ecobonus ├«n valoare de 57.000 lei (=>ecotichetul pentru achizitia unui autovehicul full electric folosind 2 autovehicule rulate (54.000 lei) la care se adauga 2 ecobonusuri (2x1.500 lei) pentru autovehiculele rulate mai vechi de 15 ani, avand norma de poluare EUR 3 sau mai jos).

Ofert─â supus─â unor termene ╚Öi condi╚Ťii, valabil├ú prin Programul de stimulare a ├«nnoirii Parcului Auto Na╚Ťional 2023, program organizat de Administra╚Ťia Fondului pentru Mediu (AFM).Valorile privind consumul ╚Öi emisiile de CO2 au fost determinate ├«n baza procedurilor de m─âsurare stabilite de lege. ├Äncep├ónd cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor u╚Öoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedur─â de testare nou─â ╚Öi mai realist─â pentru m─âsurarea consumului ╚Öi a emisiilor de CO2. ├Äncep├ónd cu 1 septembrie 2018, WLTP va ├«nlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorit─â condi╚Ťiilor de testare mai realiste, consumul ╚Öi emisiile de CO2 m─âsurate ├«n cadrul WLTP sunt ├«n multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele m─âsurate ├«n cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum ╚Öi emisii, precum ╚Öi elementele care influen╚Ťeaz─â aceste valori pot fi ob╚Ťinute acces├ónd pagina de internet https://www.skoda.ro/despre-skoda/wltp. Informa╚Ťiile nu se refer─â la un anumit vehicul ╚Öi nu constituie parte integrant─â a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative ├«ntre diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum ╚Öi emisii de COÔéé ale unui vehicul sunt influen╚Ťate ╚Öi de conduita ├«n trafic ╚Öi de al╚Ťi factori ce nu ╚Ťin de domeniul tehnic (de exemplu, condi╚Ťiile de vreme sau condi╚Ťiile de trafic). De asemenea, dot─ârile op╚Ťionale ╚Öi accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instala╚Ťie de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevan╚Ťi ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezisten╚Ťa la rulare ╚Öi aerodinamica, rezult├ónd astfel abateri ale datelor de consum ╚Öi emisii CO2 pentru modelul configurat. Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum ╚Öi emisii CO2 pot fi ob╚Ťinute la dealerii autoriza╚Ťi.
Contact
Cere Oferta
carcrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram