28.08.2020
Altele

Firma noastra INTERCAR , reprezentanta SKODA in Sibiu, repara si alte marci precum VW, Audi sau Seat. In domeniul service-ului auto dar si al serviciilor conexe  ne dorim cele mai inalte standarde de calitate. Si acest lucru trebuie sa ramana asa !

Echipa de service -un coleg electrician auto, doi colegi vopsitori auto, un coleg tinichigiu auto si mecanici auto.

Pentru intarirea echipei noastre de service cautam un coleg electrician auto, doi colegi vopsitori auto, un coleg tinichigiu auto si mecanici auto.

Ne gandim la cineva care nu doar sa aiba pregatire tehnica de specialitate ci sa doreasca permanent sa raspunda pozitiv dorintelor clientilor nostri .

Entuziasmul lui permanent, dorinta de a invata , corectitudine , dorinta de a ajuta  si spiritual de echipa, sunt ceea ce dorim de la persoana care se alatura echipei noastre .

Firma noastra ofera conditii de lucru excelente, pregatire permanenta, oportunitati de dezvoltare personala si stabilitate.

Pachetul salarial este foarte atractiv.

 

Daca sunteti interesati va rugam sa ne trimiteti cv-ul pe adresa de e-mail office@intercar.ro sau sa ne apelati la tel:  0734889507. Va vom oferi toate detaliile de care aveti nevoie!